Omslagdoeken

De omslagdoeken kunnen op verschillende manieren worden gedragen, als omslagdoek, maar ook als punt-sjaal. Scrol naar beneden om te zien welke omslagdoeken nog te koop zijn. Is de door u gewenste kleur er niet bij of niet meer te koop of wilt u met of zonder franje, kleiner of groter? Neem dan contact met mij op, ik haak namelijk ook omslagdoeken op bestelling.

 

  

Omslagdoek in de kleur burgundy, gehaakt in een leuk patroon.

Dit was een opdracht, samen met een zwarte omslagdoek, gehaakt met de weefsteek (ook wel granietsteek genoemd).

 


Ruime, zachte, heerlijke omslagdoek. Gehaakt met Style craft special dk, in de kleur SAGE.  De afmeting is 95 x 200 cm. 
De omslagdoek kan worden gewassen in de machine op 30 gr,. Liggend drogen.

 

VERKOCHT

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur antraciet. Dit is een goede kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in 3 kleuren grijs. Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

 

 

 

Deze omslagdoek is gehaakt met Scheepjes acryl. Het is gehaakt met 3 verschillende patronen. De kleur is in het echt mooier, okergeel. Afmeting: 200 x 100 cm, gemeten zonder de franje. Wassen 30 gr., Liggend drogen.

De prijs is € 35,00. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

 

 

 

Vrolijke bloemetjes omslagdoek/stola in de kleuren antraciet met diverse kleuren bloemen. Gehaakt met Stylecraft Special DK. De maat is 55 x 195 cm.

Wassen in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

Gebreide omslagdoek met ribbelsteek en  allerlei aan elkaar geknoopte garen. De omslagdoek of sjaal is diagonaal gebreid. Lekker zachte doek, gebreid met 100% acryl. Wassen op 30 gr., liggend drogen.

De afmeting is: 235 x 45 cm.

De prijs: € 27,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

Een grote tas in dezelfde kleuren staat op de pagina ´tassen AH´.

 

 

Luchtige, zachte, gehaakte omslagdoek in diverse kleuren blauw. Materiaal bestaat voor 75% uit wol. 

De maat is ongeveer 190 x 90 cm. De omslagdoek kan op diverse manieren worden gedragen.

Wassen in de wasmachine op 30 C, liggend drogen. Geen wasverzachter gebruiken.

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur zilver. Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

 

Zwarte omslagdoek/stola in de kleuren zwart, rood en beige, gehaakt met Stylecraft Special DK. De maat is 55 x 195 cm.

Wassen in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek. Gehaakt met Stylecraft Special DK. Op diverse manieren te dragen en voor alle jaargetijden. Afmeting: 95 x 200 cm. Kleur: rood.

Wassen kan in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

 

VERKOCHT

 


Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek. Gehaakt met Stylecraft Special DK.  Afmeting: 90 x 215 cm. Gehaakt in de kleuren licht grijs, oker en zwart.

Wassen kan in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

De prijs is € 32,50. Eventuele verzendkosten bedragen € 6,00.

 

Onderstaande omslagdoeken zijn verkocht

De kleur van bovenstaande omslagdoek is zwart. Het is gehaakt met sokkenwol en het gebruikte patroon is de Duitse Sint Jacobsschelp. Afmeting: 200 x 100 cm.
De omslagdoek kan in de wasmachine op wolprogramma worden gewassen. Liggend drogen.

VERKOCHT

 

 

Bovenstaande omslagdoek in opdracht gehaakt. Deze is met een fijne soort wol gehaakt in 4 kleuren. (De kleuren zijn in het echt mooier.) De opdrachtgeefster heeft mij het kooppatroon gemaild en het garen gestuurd. Nu is de omslagdoek naar Noord-Brabant verzonden.

 

 

 

 

Donker blauwe omslagdoek. Gehaakt in opdracht, zonder franje.

Gehaakt met 100% acryl. De opmeting is ongeveer 200 x 95 cm.

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur zwart. (De kleur is in het echt mooier dan op de foto.) Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

VERKOCHT

 

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in 2 kleuren blauw. (De kleuren zijn in het echt mooier dan op de foto.) Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

VERKOCHT

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur oker. (De kleur is in het echt mooier dan op de foto.) Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

VERKOCHT

Deze bloemetjes omslagdoek gehaakt in opdracht.

 

 

 

 

 

Deze omslagdoek gehaakt in opdracht. De opdrachtgeefster had zelf het garen gekocht. De kleuren zijn paars en roze, past mooi bij elkaar. Het haken was een uitdaging, want het waren 2 zeer verschillende diktes garen.

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur lime. Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

VERKOCHT

 

 

 

Gehaakte omslagdoek in mooie herfst kleuren. Materiaal is 100% acryl.

De afmeting is 170 x 90 cm.

VERKOCHT

 

 

 

 

De omslagdoek is gehaakt met acryl in de kleuren zwart en petrol. Een leuke combinatie. Deze omslagdoek is zonder franje, wat net even weer anders lijkt.

Afmeting: 200 x 90 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr.

VERKOCHT


Deze zilverkleurige omslagdoek is gehaakt in opdracht en is  naar Frankrijk gegaan.

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleuren zwart - royal blauw. Dit was weer een opdracht.

Op verzoek iets kleiner gehaakt.

Bovenstaande omslagdoek was een opdracht. De omslagdoek is gehaakt met acryl in de kleuren zwart en petrol. Een leuke combinatie. Deze omslagdoek is zonder franje, wat net even weer anders lijkt.

 

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek, gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur licht blauw. Dit is een prima kwaliteit acrylgaren. De maat is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen. 

 

     VERKOCHT

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek. Gehaakt met Stylecraft Special DK. Op diverse manieren te dragen en voor alle jaargetijden. Afmeting: 95 x 200 cm. De kleur is mokka.

Wassen kan in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

                 VERKOCHT

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek. Gehaakt met Stylecraft Special DK in de kleur grape. Dit is een goede kwaliteit acrylgaren. De afmeting is 95 x 200 cm. Wassen in de wasmachine op 30 gr., liggend drogen.

 

VERKOCHT

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek. Gehaakt met Stylecraft Special DK. Op diverse manieren te dragen en voor alle jaargetijden. Afmeting: 95 x 200 cm. Gehaakt in 3 kleuren grijs en okergeel.

Wassen kan in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

VERKOCHT

 

 

 

 

Heerlijke, zachte, ruime omslagdoek. Gehaakt met Stylecraft Special DK. Op diverse manieren te dragen en voor alle jaargetijden. Afmeting: 95 x 200 cm. Gehaakt in de kleur licht grijs.

Wassen kan in de wasmachine op 30 gr. Liggend drogen.

 

VERKOCHT

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb