Deze woondeken is nu eens niet gehaakt, maar gebreid. Het is een lekker warme deken om onder te zitten op de bank. 

De deken is 102 x 146 cm en gebreid in ribbels, naar een patroon van Stephen West. Het is gebreid met dubbel draad, 1 draad in de kleur antraciet en 1 wisselende kleur. Gebruikt materiaal is acryl. Kan worden gewassen in de wasmachine op maximaal 40 gr. Op de onderstaande foto's staat ook het gebreide kussentje. Het betreft 1 kussen, maat 30 x 30 cm. De kleur antraciet is gebruikt en nog 4 kleuren, welke ook in de woondeken terug komen. De prijs voor de deken en het kussentje is totaal € 60,00.Eventuele verzendkosten bedragen € 7,00

 

Bovenstaande dekentje is gehaakt in retro kleuren met Stylecraft special DK. Dit is een acrylgaren van goede kwaliteit. De afmeting is 95 x 135 cm. Cadeautje.

Met katoen gehaakte roosjes voor op een dekseltje van een groente- of jampotje.

verkocht

 

Met katoen gehaakte rode roos voor op een dekseltje van een groente- of jampotje.

verkocht

 

De kussen is gehaakt in de kleuren zwart - wit met acryl garen. De maat is 30 x 40 cm. 

wassen in de wasmachine op maximaal 30 graden.

De prijs is € 12,95, eventuele verzendkosten bedragen € 7,00.

 

 

Deze kussen is gehaakt in de kleuren zwart-antraciet-grijs. Gehaakt met acryl en verschillende steken. De achterkant is hetzelfde als de voorkant. 

VERKOCHT

Deze kussen is gehaakt met acryl verloopgaren. Dit geeft aan beide kanten een ander effect. Er is gebruikt gemaakt van verschillende steken. De kussen kan worden gewassen in de wasmachine op 30 graden. Afmeting: 45x45 cm. 

     VERKOCHT.

 

 

Plaid 130 x 150 cm. Gehaakt met Stylecraft Special DK. De kleuren passen niet in onze kamer, daarom is deze plaid te koop. De prijs voor deze handgemaakte plaid is € 65,00. Eventuele verzendkosten bedragen € 7,00.

 

 

 

 

 

 

 

Deze deken is verkocht en naar de Verenigde Staten verzonden.

Vrolijke waxinelichthouder. Gehaakt om een groentepotje met katoen. 

Verkocht.

 

3 kleine, witte waxinelichthouders, incl. waxine kaarsjes en een gasaansteker. 

Verkocht